Ik loop al jaren met klachten van mijn nek tot onderrug. Toen mijn voormalige masseuse ermee stopte, heb ik een lange zoektocht gehad naar een masseuse die aan mijn wensen voldeed. In de tussentijd meerdere massage salon bezocht en veel dry needling behandelingen verder, maar niets mocht baten. Via Ingrid haar dochter ben ik in contact gekomen met Ingrid en was ik de uitverkorene die mee mocht doen aan haar traject.

Op 25 oktober begonnen we, ik ging er volledig blanco in en wist niet was er ging gebeuren of welke handelingen er verricht gingen worden. En geloof me als ik zeg dat je dat ook echt los moeten laten want ik snap tot aan de dag van vandaag nog steeds hoe of wat er gedaan is haha.

Na de eerste behandeling ging ik naar huis met een gevoel van een los lijf. Dit gevoel had ik al een lange tijd niet gevoeld. Door wat drukte en tegen een vakantie aanzitten, kwam het nog niet helemaal lekker los. Na de tweede afspraak een week later was dit echter een ander verhaal. Ingrid merkte al wel verschil en deed weer haar betoverende handelingen. Na de tweede behandeling begon ik ook langer het verschil te merken. Ik was los in mijn onderrug en voelde nauwelijks meer spanning in mijn schouders.

De derde behandeling was ik eigenlijk zo goed klachten vrij! Daar is weer goed te tijd genomen voor de behandeling.

Voor de vierde behandeling lieten we er twee weken tussen kn plaats van één week. Door een wat onrustige terugvlucht van vakantie twee dagen ervoor, had ik wat klachten. Dit waren sowieso niet de klachten die ik voorheen altijd had, dit was lichter! Meer een beetje spanning en ongemak last. Ingrid heeft dit weer aangepakt met haar magische handen en het was weg toen in de deur uit liep.

Ondanks dat ik geen verwachtingen had, hoopte ik wel een klachten vrij lijf. Ik kan met zekerheid zeggen! Deze behandelingen hebben geholpen! Nogmaals, vraag me niet wat ze precies doet want ook ik snap er helemaal niks van! Wat ik wel weet is dat ik Ingrid gelijk weer inschakel als ik ooit weer wat voel opkomen.

Ook wil ik even gezegd hebben, naast dat Ingrid deskundige en professioneel handelt, is het ook nog eens een hele lieve, warme en gezellige vrouw! Lieve Ingrid, bedankt voor alles en ik zie je over we. Paar weken weer voor een “normale” massage!