Pijn reset methode

Oplossen van langdurige (chronische) pijnklachten
Ik maak gebruik van de nieuwste reset technieken om pijnpunten, triggerpoints (spierknopen) te deactiveren en gewrichten soepeler te laten bewegen.
Voor mensen die positief zijn en er echt voor willen gaan.

Man met rugpijn

Met welke klachten kunt u nu al bij mij terecht?

Lage rugklachten met evt. uitstraling naar heup en benen
Nek en schouder klachten
Frozen shoulder of andere bewegingsbeperking in arm of schouder met evt. uitstraling naar arm of handen
Migraine of zware hoofdpijnen

Verder ga ik mij in de toekomst richten op:

Tinnitus (Oorsuizen)

Fibromyalgie

En ik hoop zeker nog veel meer te leren, om mensen met klachten een pijn vrij leven te geven.
Heeft u vragen, dan kunt u altijd bij mij terecht voor meer informatie. 

Pijn reset methode

nekmassage

Reviews

5
{Voordat ik bij Ingrid onder behandeling kwam, had ik al enkele jaren last van zere bovenarmen. Soms was het zo erg, dat ik er slecht van sliep. Ik kon mijn armen niet pijnvrij boven mijn hoofd of achter mijn rug krijgen. Aan het einde van de eerste behandeling was er al een heel stuk souplesse terug. In de weken daarna heeft Ingrid mij een aantal keer behandeld. Na de tweede behandeling was ik een aantal dagen zelfs helemaal pijnvrij. De klachten die terugkwamen waren veel milder en na 3 of vier behandelingen bleef ik pijnvrij. De methode die Ingrid hanteert is mild en niet belastend. De praktijkruimte heeft een rustige sfeer die uitnodigt tot ontspanning. Ingrid zelf is vriendelijk, zeer betrokken en zorgvuldig. Kortom, mijn ervaring met de pijn reset methode bij LaStone is zeer positief.
5
{Ik loop al jaren met klachten van mijn nek tot onderrug. Toen mijn voormalige masseuse ermee stopte, heb ik een lange zoektocht gehad naar een masseuse die aan mijn wensen voldeed. In de tussentijd meerdere massage salon bezocht en veel dry needling behandelingen verder, maar niets mocht baten. Via Ingrid haar dochter ben ik in contact gekomen met Ingrid en was ik de uitverkorene die mee mocht doen aan haar traject. Op 25 oktober begonnen we, ik ging er volledig blanco in en wist niet was er ging gebeuren of welke handelingen er verricht gingen worden. En geloof me als ik zeg dat je dat ook echt los moeten laten want ik snap tot aan de dag van vandaag nog steeds hoe of wat er gedaan is haha. Na de eerste behandeling ging ik naar huis met een gevoel van een los lijf. Dit gevoel had ik al een lange tijd niet gevoeld. Door wat drukte en tegen een vakantie aanzitten, kwam het nog niet helemaal lekker los. Na de tweede afspraak een week later was dit echter een ander verhaal. Ingrid merkte al wel verschil en deed weer haar betoverende handelingen. Na de tweede behandeling begon ik ook langer het verschil te merken. Ik was los in mijn onderrug en voelde nauwelijks meer spanning in mijn schouders. De derde behandeling was ik eigenlijk zo goed klachten vrij! Daar is weer goed te tijd genomen voor de behandeling. Voor de vierde behandeling lieten we er twee weken tussen kn plaats van één week. Door een wat onrustige terugvlucht van vakantie twee dagen ervoor, had ik wat klachten. Dit waren sowieso niet de klachten die ik voorheen altijd had, dit was lichter! Meer een beetje spanning en ongemak last. Ingrid heeft dit weer aangepakt met haar magische handen en het was weg toen in de deur uit liep. Ondanks dat ik geen verwachtingen had, hoopte ik wel een klachten vrij lijf. Ik kan met zekerheid zeggen! Deze behandelingen hebben geholpen! Nogmaals, vraag me niet wat ze precies doet want ook ik snap er helemaal niks van! Wat ik wel weet is dat ik Ingrid gelijk weer inschakel als ik ooit weer wat voel opkomen. Ook wil ik even gezegd hebben, naast dat Ingrid deskundige en professioneel handelt, is het ook nog eens een hele lieve, warme en gezellige vrouw! Lieve Ingrid, bedankt voor alles en ik zie je over we. Paar weken weer voor een “normale” massage!
5
{Ik ben bij Ingrid gekomen via een post op instagram over de pijn reset methode. Al ruim een jaar had ik last van pijn in de schouders, vooral op momenten wanneer de armen boven schouderhoogte kwamen. Door mijn werk gebeurde dit elke dag en was verre van prettig. Na de eerste behandeling was het gebied waarin ik de schouders pijnvrij kon bewegen al sterk verbeterd en dat was super fijn. De dagen daarna bleef dit op vrijwel dezelfde hoogte. Na in totaal 3 behandelingen is de pijn voor zeker 95% verdwenen en ook niet meer terug gekomen, wat echt een genot is om vrij te kunnen bewegen. De pijn reset methode is een wonderlijke methode die niet vervelend is om te ondergaan, helemaal top.!

Kruisstraat 26, 4486 AT Colijnsplaat - Noord Beveland

Copyright © 2024 | Lastone massage | Algemene voorwaarden | Website door Vedr