Chinese hoofd-nek en schoudermassage

Heeft als doel om de circulatie van de levensenergie (qi) te bevorderen en in balans te brengen voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen. Met deze techniek kunnen blokkades van hoofd, nek en schouders goed worden behandeld. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift. Deze massage ervaar ik zelf als de kers op de taart in combi met de ontspanningsmassage. 

Hoe masseer ik tijdens deze behandeling?

De Chinese hoofd-nek en schoudermassage  bestaat uit een massage van de hoofd, nek en schouders. Ik doe deze massage in stilte met een heerlijke rustige muziek op de achtergrond.

Daarna laat ik u ontspannen en het vertrouwen in mij te geven. Ik begin in het gezicht, hierbij pas ik de drukpunten toe. Daarna masseer ik de schouders en de nek.  Na deze massage voelt u zich heerlijk ontspannen. Vastzittende schouders, migraine, een blokkerende nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn; dit zijn verschijnselen die met deze massage aangepakt kunnen worden.

Voor wie is de Chinese Hoofd-Nek-Schouder Massage?

Voor mensen die last hebben van Hoofd-Nek-Schouder klachten,hoofdpijn, migraine, verkoudheid, slaapproblemen, vermoeidheid, spanningen, angsten en stress .

Deze massage is ook zeer zeker geschikt in combinatie met de ontspanningsmassage

Chinese Hoofd-nek en schoudermassage

nekmassage

Kruisstraat 26, 4486 AT Colijnsplaat - Noord Beveland

Copyright © 2024 | Lastone massage | Algemene voorwaarden | Website door Vedr