Bindweefsel massage

Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

Cellulite verminderen

Wat is cellulite?
Je kent het waarschijnlijk als de ‘putjes’ in je bovenbenen en billen of als een ‘sinaasappelhuid’. Cellulite kan bij iedereen voorkomen, het maakt niet uit hoe zwaar je bent of hoe veel vet je hebt.

De hoeveelheid putjes wordt bepaald door de manier waarop je bindweefsel is ‘gebouwd’. Bindweefsel is een laagje dat onder je huid zit en voornamelijk bestaat uit vetcellen. Doordat je huid ‘leunt’ op het bindweefsel, kan er cellulite ontstaat.

Verwar cellulite trouwens niet met cellulitis. Cellulitis is een onderhuidse ontsteking. Deze komt vaak door een bacterie of iets anders waartegen je lichaam strijdt. Cellulitis laat zich zien door rode plekken, jeuk of een warm gevoel. Kortom: heel wat anders dan cellulite.

Een gezichts bindweefselmassage is een huidverjongende behandeling. Het geeft richt zich op het herstellen van je gezicht en geeft je huid zo’n doorbloeding, dat je gezicht nieuw bindweefsel aanmaakt. Je huid wordt hierdoor meteen gladder en steviger.

Spa mandje met massage producten

De gezichtsbindweefselmassage

Een gezichtsbindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels, kraaienpootjes of littekens van acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. 

Bindweefsel

innovative-massage-therapy-method
bindweefsel massage

Kruisstraat 26, 4486 AT Colijnsplaat - Noord Beveland

Copyright © 2024 | Lastone massage | Algemene voorwaarden | Website door Vedr