Lichaamspakking

Lichaamspakkingen heeft een intens diepe werking en is zeker geschikt voor ontspanning en geeft een enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt dat je lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt.

Dit komt doordat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en reguleren de vochthuishouding.

Het werkt zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid maar ook in de diepere weefsels doordringen)

Als u voor deze behandeling gaat, beginnen we met de huid te scrubben, met dode zeezout scrub. De huid wordt op deze manier goed gereinigd en afgedaan met warme doeken. Dit is belangrijk omdat de pakking zo beter in de huid wordt opgenomen.

Nu volgt de pakking. Deze wordt na het aanbrengen afgedekt met folie en warme dekens. De warmte versterkt de werking van de pakking en bevorderd de ontgifting. We laten de pakking zo’n 20 min intrekken.

Ondertussen geef ik u een voeten massage en kunt u nog even heerlijk ontspannen liggen.

Als laatste wordt de pakking afgerond met een ontspanningsmassage met de heerlijke pakking die op uw lichaam zit en kiest u een chocolade pakking die wordt afgerond met een ontspanningsmassage met bodybutter.

Bodywrap (lichaamspakking)

Ik heb verschillende soorten pakkingen. Je kunt je kiezen uit de pakking die het beste bij jou past of wat jou lichaam op dat moment nodig heeft.
Ze hebben zowel, voedende als ontgiftende en revitaliserende werking.

 

hotstonemassage

Aloe vera cremé

De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.
Tevens bevat deze pakking de volgende voedende ingrediënten:
cocos olie, shea butter, olijf olie.
Deze pakking heeft de volgende werkingen:
• voeden en verjongen
• verzachten en revitaliseren
• rijk aan vitamine A en E
• hydrateert de huid

Cleopatra

De Vochtinbrengend, voedende pakking.
Door het hoge aandeel van voedende olien, vitamines en mineralen, worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd die de huid nodig heeft.

Ideal vochtinbrengende verzorging voor normaal tot droge huid. Het bezorgt de gast een zijde zacht gevoel op de huid.

Geur: Zoet melk achtig
Substantie: créme op oliebasis 
– Olijf olie, calendula, jojoba olie, sesam olie, cocos olie, sheabutter, abrikozenpit olie,

Chocolade

Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de chocolade pakking.

Lichaamspakking

nekmassage

Kruisstraat 26, 4486 AT Colijnsplaat - Noord Beveland

Copyright © 2024 | Lastone massage | Algemene voorwaarden | Website door Vedr