Julia Avatar
Julia
02 apr 2023 - Google
Al meerdere keren een ontspannende hotstone massage geboekt bij Ingrid. Ze denkt met je mee bij bepaalde klachten en zorgt voor een ontspannen sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Charlotte vdBerge Avatar
Charlotte vdBerge
04 feb 2023 - Google
Rustbrengende, betrokken, professionele masseuze. Legt goed uit wat ze gaat doen. Heeft passie voor haar werk. Neemt de tijd voor je. En ontspannen aanrader!
Carla den Hollander Avatar
Carla den Hollander
26 jan 2023 - Google
Om de twee weken ga ik langs voor bindweefselmassage. Hierdoor heb ik minder last van pijnklachten. Ingrid heeft veel ervaring met deze massage. Ze neemt de tijd en is vriendelijk. Ik kan er daarna weer even tegen.
Ciska van der Weele Avatar
Ciska van der Weele
23 jan 2023 - Google
In grid ontvangt je in een sfeervolle ruimte waar de rust je direct omringt. De heerlijke ontspanningsmassage brengt je helemaal in het hier en nu. Ik kwam met aardig wat (spier-)spanning in mijn lijf en ging weg met een "dagje sauna" gevoel. Ingrid kan ook goed advies geven over welke massage op dat moment voor jou passend is. Heel fijn. Ik ga binnenkort voor de hotstone. Verheug me er nu al op. Later meer hierover.
Ferry van Veen Avatar
Ferry van Veen
05 jan 2023 - Google
Ingrid is zo goed in haar werk dat we tijdens onze vakantie twee keer langs zijn geweest! Daarnaast is Ingrid een fijn en gezellig persoon.
roby kole Avatar
roby kole
29 dec 2022 - Google
Vorige week ben ik bij Ingrid geweest voor een ontspanning massage in combinatie met een pakking. Dit is een scrub massage met een pakking voor de huid. Zij biedt deze behandeling nieuw aan. Ik heb hier zo erg van genoten, dit was echt genieten. Ze legde alles heel fijn uit maar gaf je tegelijkertijd ook een rustig en ontspannen gevoel. De pakking massage in combinatie met een ontspanning massage was voor mij echt een aanrader!
Monique Koole Avatar
Monique Koole
04 nov 2022 - Google
Gisteren bij Ingrid geweest voor een hotstone massage. Wat een geweldige ervaring, het was heerlijk in een mooie, serene warme salon. Echt voor herhaling vatbaar en een aanrader. Ingrid doet dit met veel liefde en passie, ze weet waar ze het over heeft.
Melanie Sturm Avatar
Melanie Sturm
06 okt 2022 - Google
Vandaag ben ik bij Ingrid geweest voor een hotstone behandeling. Voor mij was dit ook een eerste ervaring met massage. Ingrid stelde mij vanaf moment 1 op mijn gemak, ook legt ze tijdens de behandeling alles goed uit. Maar zorgt er wel voor dat er een rustige veilige sfeer is. Helemaal ontspannen en tot rust gekomen. Ik zou iedereen een behandeling en momentje voor jezelf bij la-stone aanraden 🙌🏻
Trudy Krabbe Avatar
Trudy Krabbe
26 sep 2022 - Google
Als je een massage met volledige en liefdevolle aandacht wil, dan ben je bij Ingrid aan het juiste adres. Professioneel, toegankelijk en makkelijk een afspraak in te plannen.